България ще бъде вкарана в още по-сериозна спирала на несигурност,

...
България ще бъде вкарана в още по-сериозна спирала на несигурност,
Коментари Харесай

Възраждане излиза на протест, ако предоставим оръжие на Украйна

България ще бъде вкарана в още по-сериозна серпантина на неустановеност, в случай че изпрати оръжие на Украйна. Именно по тази причина от " Възраждане " ще излязат на митинг, в случай че Народното събрание гласоподава такова предложение, съобщи Костадин Костадинов.

" Предвид това, че има, в случай че създадат това, което споделят, това решение ще бъде взето. Разбира се, ние ще създадем всичко по силите си да убедим Народното събрание, че решението не е положително, ще организираме митинги, ще създадем всичко, което ни дава като опция демократичното ръководство, доколкото има такова ", сподели той.

Според партийния водач се върви и към директна интервенция на страната ни във военните дейности с изпращане на военни елементи.
 Движение за права и свободи ще поддържа военната помощ за Украйна
Движение за права и свободи ще поддържа военната помощ за Украйна

Позицията на Движение за права и свободи е кристално ясна и поредна

" Очевиден е натискът върху, явен е натискът България, в случай че е допустимо, даже да се включи с някакъв контингент. Защото за жалост на нас българите, когато се бият два приятелски народа, тази война няма да свърши скоро. За още по-голямо наше страдание, ще се опитат да ни вкарат в тази война ", счита Костадинов.

Като " логистична " пък изясни повода за желанията на президента Радев да не бърза с връчването на мандатите за сформиране на кабинет Костадинов, като президентът просто желал да забави края на 48-то Народно заседание. " Този парламент е мъртъв и това се вижда с всеки минал ден. Така че въпросът не е дали ще има нови избори, а по кое време ще бъдат те ".
 ГЕРБ подготвени и за държавно управление, и за избори
ГЕРБ подготвени и за държавно управление, и за избори

От ГЕРБ желаят Народно събрание да се заеме със значителните проблеми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР