България се събужда въпреки погазването на свободата, въпреки погазването на

...
България се събужда въпреки погазването на свободата, въпреки погазването на
Коментари Харесай

Атанас Костадинов : България се събужда

България се разсънва макар погазването на свободата, макар погазването на хората, макар операциите. Процесите, които се развиват, са симптом, че смяната идва. ГЕРБ се пропуква. Това съобщи пред БСТВ националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Атанас Костадинов. Той изясни, че за първи път на избори вижда такова безвластие и тъпчене на правата на хората. Всеки, който можеше да бъде опрян в стената, беше опрян. Това е страхът на едно заминаващо си ръководство ", беше безапелационен Костадинов. Относно удвояването на кметовете на левицата и успеха в 4 регионални града, социалистът разяснява, че това е логически резултат в резултат на програмата " Визия за България ", която прерасна във визия за всяка община. " Направихме положителна акция, с ясни решения за проблемите на хората, на която лица бяха млади и способни хора. Кметовете на Русе и Перник Пенчо Милков и Станислав Владимиров са образец за това, изясни Атанас Костадинов.
Народният представител разяснява и тематиката с невалидните бюлетини: " На тези избори невалидните бюлетини бяха над 580 хиляди. Ето за какво властта не позволи машинното гласоподаване - с цел да успее купеният избор и изборните измами. Те бяха обслужвани и прикривани от Министерство на вътрешните работи и администрацията.
Относно бюджета за идната година, Костадинов изясни, че това ще бъде идващият акцент на Българска социалистическа партия. През 2015 година държавното управление изготви стратегия за развиване на едва развитите региони, само че от този момент не е подхванало нищо по реализизацията му, сподели социалистът. Той изясни, че левицата е подхванала действителни дейности в тази посока. Затова иницирахме подписка за държавен фонд " Северозапад ". Нашият блян е с този фонд да се открият нови работни места, да се обезпечат по-високи приходи на хората там, както и да се усъвършенства опазването на здравето и другите обществени услуги, приключи Атанас Костадинов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР