“България прекрати схемата със златните паспорти.Така страната доказа себе си

...
“България прекрати схемата със златните паспорти.Така страната доказа себе си
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: България прекрати схемата със златните паспорти

“България приключи схемата със златните паспорти.Така страната потвърди себе си като благонадежден сътрудник. Сега е време Австрия и Нидерландия да покажат, че дебатът за бъдещето на политиката по миграция и убежищата, минава през това България и Румъния да бъдат част от Шенгенското пространство. ” Това заяви  в Страсбург, евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк.

“Шенген е въпрос на доверие ”

“От години повтаряме, че в територията на споделено доверие няма място за златни визи и златни паспорти, на безпричинно даване на достъп до най-голямото достижение на Европейски Съюз – свободната му зона за напредване. България осъзна това и се пребори, гарантирайки бистрота и ясни правила за достъп до страната. “, безапелационен бе Кючюк

Той прикани за обединяване и мощно обръщение от Европейския парламент, в интерес на приемането на България и Румъния в Шенген.

Кючюк съобщи, че Европейски Съюз няма да стане по-силен, в случай че едни жители са привилегировани, а други постоянно чакат на опашката.

Както Safenews писа,в декларация, изчетена от Тошко Йорданов, докладчикът по напредъка на РСМ за присъединението ѝ в Европейски Съюз Кючук бе упрекнат, че е премахнал от проекто отчета корекция 18. В  нея влизат всички точки за етническото гонене и проблемите на лицата с българско съзнание в РСМ.

“Какво предлага – да отпаднат текстовете за включване на българите е конституцията, да отпадне потребността историята да се базира на истински документи, да отпаднат и текстовете за гонене против ненавист. Действията на Илхан Кючук от Движение за права и свободи, който би трябвало да съставлява България в Екологичен потенциал, са национално изменничество ”, съобщи Йорданов.

„ Национални предатели са партиите, които отстраниха ветото над РСМ. Национални предатели са ГЕРБ, Движение за права и свободи, Политическа партия, Демократична България. И Българска социалистическа партия – със своето лицемерно възпиране. Всеки пребит българин, всеки разпален клуб и всяко изгорено българско знаме лежат на вас. Вие пребивате българи, палите клубове, горите български флагове и България няма да ви елементарен в никакъв случай! А вие ще останете срамно леке в историята “, сподели Йорданов.

„ Говорят открити неистини, без да се базират на обстоятелства “, отвърна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Още новинни четет в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР