България отбелязва Празника на авиацията и българските военно-въздушни сили. Авиобаза

...
България отбелязва Празника на авиацията и българските военно-въздушни сили. Авиобаза
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Българската авиация трябва да има своите способности

България отбелязва Празника на авиацията и българските военно-въздушни сили. Авиобаза " Враждебна " отвори порти за гости, които имат опция да се допрян до военните самолети, които са на въоръжение в българската военно-транспортна авиация. Министърът на защитата Красимир Каракачанов разгласи, че договорите за поддръжка на машините не са възобновени, а е належащо това да се случи допустимо най-скоро, само че не се ангажира с съответни периоди. Военният министър награждава военнослужещи и цивилни, отличили се с висок професионализъм, предава Българска национална телевизия. 

Българската авиация би трябвало да има своите качества, първата крачка, споделям моето мнение, което се възприема все по-широко, е рационализация на в този момент съществуващата авиация, съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов. " Ремонт и рационализация. Защото е грехота, това което се вършеше 20 години - да се режат самолети по политически съображения или по някакви други скрити съображения да се отхвърлят преференциални оферти като това на Германия преди десетина години ", означи Каракачанов.

По отношение на плана за закупуване на нов военен аероплан министърът съобщи, че на съвещание на Съвета по защита на следващия ден ще се разиска този въпрос.
Красимир Каракачанов , вицепремиер и министър на защитата: Бъдещето на българската авиация зависи от волята на политическото управление на страната. Лично моето мнение е, че ние би трябвало да вървим към закупуването на нов аероплан. Българска национална телевизия - Какъв? На въпроса какъв - нов! Когато има условие за нов, предложенията които ще получим... Сумата е закрепена от Народното събрание още 2016 година - 1 милиарда и 500 хиляди лв., в тази рамка, който предложи най-хубавите условия за нов аероплан... Утре имаме съвет по защита, на който този въпрос и въпроса за брулената машина ще бъдат разисквани.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР