България може да започне да приема документи за визи за

...
България може да започне да приема документи за визи за
Коментари Харесай

Важна информация за визите за руски граждани

България може да стартира да приема документи за визи за руснаци не по-рано от 17 май. Това се показва в изказване, оповестено в сряда от Българския визов център в Москва и представено от TACC, съобщи организация " Фокус ".

" Консулството възнамерява да стартира да приема документи за визи за жители на Руската федерация не по-рано от 17 май след координиране на детайлностите с Министерството на външните работи, Федералната организация по туризма и Федералната организация за въздушен превоз. Руската страна ще вземе решение преди 11 май ", оповестиха от Визовия център.

Не е целесъобразно да се подават документи авансово. По-рано в изявление за ТАСС изпълняващият длъжността вицепремиер и министър на туризма на България Марияна Николова съобщи, че републиката е отворила границите си за руснаци, имунизирани със „ Спутник V ". Тя разясни, че консулските служби на България и визовите центрове ще възобновят работата си в Русия незабавно след Великденските празници, от 5 май, а координацията на постоянните и чартърните полети сред двете страни към момента продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР