България Кънев, Дуранкев и Сиди за ЕП и доходите Евродепутатите

...
България Кънев, Дуранкев и Сиди за ЕП и доходите Евродепутатите
Коментари Харесай

Кънев, Дуранкев и Сиди за ЕП и доходите

България Кънев, Дуранкев и Сиди за Екологичен потенциал и приходите Евродепутатите не са служители, счита Радан Кънев. Александър Сиди желае почтено показване, а Боян Дуранкев твърди, че в " Коалиция за България " ще осъществят концепциите си  Виолета Русенова 10 май 2019, 09:55
„ Мотивът ми да стана евродепутат е следният: 12 години сме член на Европейски Съюз. Твърдя, че аз и моите сътрудници в "Коалиция за България” имаме предписания за икономическо развиване, за по-добри приходи. Така, че ще отидем и ще ги реализираме”. Това съобщи претендентът за евродепутат, "Коалиция за България” Боян Дуранкев пред „ Здравей, България” по NOVA.

Кандидатът за евродепутат от "Демократична България " Радан Кънев сподели, че евродепутатът не е служител. „ Говори се доста за европейски служители. Евродепутатът е определен демократично политик. Той е представител и на гласоподавателите си и на нацията си. Следващият европарламент ще бъде основен от позиция на посоката, по която ще тръгне Европа – към разпад или към единение. Ние желаеме да бъдем част от този спор, в полза на българските граждани”, разясни Радан Кънев.

„ Вътрешна македонска революционна организация потвърди през последните 5 години в Европейския парламент по какъв начин може да се работи и да брани българския народен интерес. Ангел Джамбазки извърши със смисъл думата евродепутат. Преди това имаше едни пенсионирани политици, които никой не помни. Ще създадем това, което е належащо, с цел да може България да заеме своето почтено място в Европейския парламент”, сподели претендентът за евродепутат, Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Александър Сиди.

Тримата разясниха и признатите на първо четене промени в закона, които уголемяват периметъра на неизбежната защита. „ Имаме забележки най-малко по 7 пункта”, съобщи Боян Дуранкев.

„ Очевидно голяма част от българите чакат сходен закон. Той беше гласуван оше в края на 90-те години, само че беше анулиран от Конституционния съд. Предполагам, че още веднъж Конституционният съд ще има думата по съответната редакция на закона”, Радан Кънев.

„ Това е наш законопроект и ние сме го внесли. Аз гласувах на драго сърце. От години приказваме, че това би трябвало да се случи”, счита Александър Сиди.

Проф. Дуранкев: "Коалиция за България " е изрично срещу влизането на България в Шенген

Кандидатите разясниха и въпросът за приходите на българина и пакета „ Мобилност”.

„ Неизбежно това е най-важният въпрос за българските жители. Най-важен е и в европейски подтекст, тъй като приходите не престават да не догонват средноевропейските. Други източноевропейски страни се движат в тази сфера доста по-бързо от нас. Малки са опциите на един евродепутат да помогне за приходите на българите. Големи са опциите на мощна Европа да придвижи всичките си елементи към по-малки неравенства”, съобщи Радан Кънев.

„ Ако нашите български евродепутати, изключително трима от тях, ходеха постоянно на работа и бяха отишли на най-важното си гласоподаване – казусът с приходите на най-малко 500 000 души щеше да бъде решен. Планът „ Макрон” се опита да открадне бизнеса и приходите на тези 500 000 българи. Категорично съм срещу пакета”, сподели още Александър Сиди.

„ Колегите от Вътрешна македонска революционна организация поддържат нашата позиция. Досега защитаваха бизнеса и неговите облаги, само че не обръщаха внимание на това, че в действителност пакетът „ Макрон” пази и служащите, които в България се обезпечават на 560 лева, до момента в който френските им сътрудници се обезпечават на 2000 евро ”, сподели още Боян Дуранкев.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР