България към днешна дата се намира отново на кръстопът. Кръстопът

...
България към днешна дата се намира отново на кръстопът. Кръстопът
Коментари Харесай

Венко Сабрутев, ПП: Не искаме безпринципна подкрепа

" България към днешна дата се намира още веднъж на кръстопът. Кръстопът дали ще се продължи смяната, която започнахме или ще се върнем 12 години обратно. Дали ще се върне статуквото и корупцията на власт. Не желаеме безпринципна поддръжка. Искаме поддръжка, с цел да приключим актуализацията на бюджета, с цел да увеличим пенсиите, с цел да създадем промяната в КПКОНПИ, с цел да създадем всичко належащо, с цел да усвоим 13 милиарда от Плана за възобновяване ", съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев в " Още от деня ".

По думите му митингът или шествието, е за това страната да продължи да работи, България да не влезе в спиралите на рецесиите.

" 4% растеж на Брутният вътрешен продукт, исторически връх на външните вложения, понижаване на дълга на България с 2 милиарда, позитивен рейтингов отчет на " Фич ", хвалба от немския министър на финансите. Това е явен сигнал, че стопанската система като цяло е добре. Инфлацията е реалност, всички я усещаме. Беше ясно казано кои са аргументите, с цел да има тази инфлация. И тези аргументи не могат да бъдат директно повлияни от държавното управление ", акцентира Венко Сабрутев.

И добави, че " Възраждане " и Има Такъв Народ ще би трябвало да изясняват пред своите гласоподаватели за какво гласоподават с Движение за права и свободи и ГЕРБ. Според него преди шест месеца " Продължаваме промяната " са станали поръчител на политическата сигурност в България.

" България беше в следващата политическа и икономическа рецесия. Ние станахме стожер на четворна коалиция, основана на ясни цели, на написано съдружно съглашение, договаряния, които се организираха пред очите на всички. Предателят е партията, която реши, откакто внесохме закона за промяна на КПКОНПИ, разбихме мафията на границата (реално България си върна границата сред Европа и Азия). И тогава нашите съдружни сътрудници от Има Такъв Народ взеха решение да излезнат от обединението ", сподели още Венко Сабрутев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР