България изглежда отвратително отвън, заяви бившият премиерОт срещите, които проведохме

...
България изглежда отвратително отвън, заяви бившият премиерОт срещите, които проведохме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Последен шанс ПП-ДБ да се откажат от своята арогантност и неразбиране


България наподобява непоносимо извън, съобщи някогашният министър председател

„ От срещите, които организирахме през вчерашния ден, изрично е ясно, че с втория мандат държавно управление не може да има. Вероятността е нула. Илюзиите на ПП-ДБ се свеждат до това, че ще бъде един провален мандат. Добър ход е да продължим диалога с тях. Не е значимо дали те, дали ние, думичката е „ дружно ”. Само това избавя България от пропастта, към която летим и ще влезем през юни. България наподобява непоносимо извън – неработеща, без виновна политическа класа “, съобщи в коридорите на Народно събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ ПП-ДБ нямат късмет да създадат държавно управление – „ едвам го хиберболизирах, че аз съм най-хубавият другар на Асен Василев в действителност единствените, които желаят да работят с тях са ГЕРБ.

Имат финален късмет да се откажат от своята надменност, непоследователност и недоумение, че с 64 депутати не могат да имат безспорната власт “, добави той.

По думите му нито с втория, нито с третия мандат било допустимо да се сформира кабинет.

„ Над месец харчим държавни пари за нищо ”, изясни водачът на ГЕРБ активността на 49-ото Народно заседание.

 „ Аз не предлагам на никой нищо – не предлагам порции, не предлагам постове. Предлагам отговорно да помислим има ли късмет да съставим кабинет ”, добави Борисов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР