България е потресена от поредното убийство. Бившият полицай Румен Тонев

...
България е потресена от поредното убийство. Бившият полицай Румен Тонев
Коментари Харесай

Психологът Иван Владимиров бил екзекутиран заради нацапана врата, отдавна се оплаквал от съседа

България е потресена от следващото ликвидиране. Бившият служител на реда Румен Тонев след спор. По-дълбоко прозрение в тази ситуация демонстрира, че жертвата е известният психолог Иван Владимиров, който от дълго време бие тъпана, че комшията му е перко. Затова избрахме индикативен пост във Facebook, който чудесно разказва протичащото се в благата ни Татковина. Той е на Самуил Димитров:

Преди няма и три месеца в народен ефир убитият нощес психолог споделя следното:

" Аз имам комшия, който съгласно мен има ментално отклоняване. Аз нямам уредба у дома, нямам тв приемник, нищо не върша у дома с изключение на, че работя на компютъра и сред 2 и 4 горе-долу се движа на компютърния стол. Той ми залива вратата с машинно масло, хвърля ми яйца по прозореца, тъй като аз съм му вдигал звук и не можел да спи. Аз мога да се закълна във всичко свято, че съм най-тихият човек на света и по-тих от това няма по какъв начин да бъда. Ходих доста пъти в полиция, споделят, че нищо не може да се направи. А това е някогашен служител на реда, който най-вероятно има и оръжие. И аз също не знам дали на следващия ден няма да съм следващият подобен случай на убит, просто тъй като на него му е превъртяло ".

Тогава седи до Милена Шаркова, брачна половинка на убития Емил Шарков, която припомня, че през 2013 година мъжът й беше убит от различен вманиачен. Коментират ликвидиране, осъществено по това време (ноември 2022 г.) от някогашен боен (трети луд), скарал се със съседа за някакъв ремонт.

И тримата луди в тая история са въоръжени. И живи и здрави, единият е в пандиза. Трима от четиримата естествени са убити. Министерство на вътрешните работи вика нищо не може да се направи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР