България е наникъде от политическа гледна точка и стоим изключително

...
България е наникъде от политическа гледна точка и стоим изключително
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Ще бъде грешка Радев да направи партия

България е наникъде от политическа позиция и стоим извънредно зле в интернационален проект. Това сподели за Българска национална телевизия Росен Плевнелиев, президент на страната (2012-2017), разяснявайки политическите събития у нас.

Плащаме милиарди от джоба си поради тази политическа неустойчивост. Заради това, че нашият политически хайлайф не знае или не може, или не желае да вземе верните решения. Плащаме тежката цена на това, че потъваме в тежък популизъм, в недодялан популизъм ", добави Плевнелиев.

Той посочи, че развитите демокрации президентът няма опция да ръководи еднолично страната. И по тази причина той поддържа измененията в Конституцията, защото в един миг, съгласно него, сме живяли в полупрезидентска република.

Не бива всичко да се политизира, настоя Плевнелиев и се разгласи срещу конфликтите в Народно събрание, тъй като Народното събрание би трябвало да работи за смислени неща.
Плевнелиев смята, че ще бъде огромна неточност от страна на Румен Радев ще е да сътвори собствен политически план, тъй като това не може да бъде излаз от рецесията.

Проееропейските сили би трябвало да седнат и да договарят, настоя Плевнелиев. Никакви избори, до момента в който не си реализираме задачите, предложи някогашният президент. Той е безапелационен, че е належащо единодушие на проевропейските сили другояче популистите ще ги пометат, предвижда Росен Плевнелиев.

Росен Плевнелиев е в Берлин във връзка идното му присъединяване в самодейността " Bulgaria wants you ". По думите му това събитие е извънредно свястно. И за него е огромна чест да продължава да го поддържа и да взе участие в него.

Ще покажем на българите в Германия една друга България, която може би те не знаят, тъй като въпреки всичко България се развива и тя има страховит капацитет да бъде още по-европейска и по-просперираща страна, добави Плевнелиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР