България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм,

...
България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм,
Коментари Харесай

Борисов: България можа да направи разликата между Варшавския договор и ЕС

България е една от страните, в която има минимум евроскептицизъм, българският народ продължава да има вяра в Европейски Съюз. Това сподели министър председателят Бойко Борисов при започване на пленарното съвещание сред членовете на българското държавно управление и делегацията, водена от ръководителя на Екологичен потенциал Антонио Таяни. Те разискват дилемите и отговорностите по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, основни тематики за бъдещето на Европа, както и европейската вероятност и свързаността на страните от Западните Балкани.

„ България е една от страните, в която има най- малко евроскептицизъм. Ние сме една от страните, които можахме да създадем разлика от това да сме във Варшавския контракт и Съвета за икономическа взаимопомощ и да сме в Европейски Съюз. Това беше един съзнателен избор и не инцидентно българският народ продължава да има вяра в Европейски Съюз “, съобщи министър председателят.

„ Вие сте представители на волята на всички европейски нации, бидейки в Екологичен потенциал. Още един път с наслада и почитание – добре пристигнали в България. Добре пристигнали сте да окажете помощ за идните месеци на Българското председателство, тъй като желаеме да помогнем, въпреки и със скромните си благоприятни условия, по съществени тематики да придвижим Съюза напред “, добави Бойко Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР