България е единствената държава от ЕС, която все още не

...
България е единствената държава от ЕС, която все още не
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Привикват Асен Василев в парламента да обясни защо само България не получава пари по Плана за възстановяване и развитие

България е единствената страна от Европейски Съюз, която към момента не получава пари по Националния проект за възобновяване и резистентност. Затова настояваме държавното управление незабавно да ни уведоми какво се случва с проекта. Това съобщи от името на парламентарната група на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров от парламентарната естрада.

" Внесеното от нас искане за чуване на вицепремиерът Асен Василев за следващ път не е включено в седмичната стратегия на Народното събрание. Какво се случва с Националния проект? Петков съобщи, че държавното управление е внесло проекта в Европейска комисия. След това представител на комисията заяви, че сега с България се дискутира импортирания през октомври вид, т.е. няма внасяне на нов вид ", съобщи Чакъров от парламентарната естрада.
свързани новини108877на 11.02.2022
От Движение за права и свободи оповестиха, че имат огромни терзания за " сходството на енергийните цели в проекта и националните ползи на България. "

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР