България е демократична и отворена държава. Няма какво да крием.

...
България е демократична и отворена държава. Няма какво да крием.
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Европредседателството не е мое или на премиера, то е на всички българи

България е демократична и отворена страна. Няма какво да крием. Нека всички стачкуват. Няма неприятно. Всеки има право да изрази мнението си. Щом са решили, че през днешния ден е верния миг и го правот законово - няма проблем.

Това сподели в утринния блок на БТВ министърът на българското европредседателство Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила. "На мен ми се коства, че не е в този момент момента за тези митинги, само че по този начин са решили хората. Това европредседателство не е на държавното управление, на премиера или персонално мое. То е на всички български. Ясни са опитите за дискридетирането на държавното управление. Това обаче не би трябвало да се прави самоцелно, с цел да се натрупа временен политически рейтинг. Преди по-малко от година имахме избори и бе основано държавно управление, което работи. Това демонстрират цифрите. Опитите за дискредитиране на държавното управление поставят едно леке върху България. Всеки ден слушаме за корупцията. Трябва да спрем. Корупция има на всички места, във всички страни. Съгласна съм, че има корупция, само че корупцията е по-скоро едно чувство. Опозицията има право да желае избор на съмнение, с цел да покаже, че е мощна и твърда. Този избор, съгласно мен обаче, няма да мине ", предвижда Павлова.

"Изключително неприятни са последните престъпни произшествия. Не би трябвало да прикачваме последното ликвидиране в София към европредседателството. Вярвам на органите и би трябвало да ги оставим да си свършат работата. Те ще кажат каква е истината. Трябва да бъдем спокойни. Не би трябвало да внасяме боязън. Всички български жители би трябвало да бъдат спокойни. Органите на реда си правят работата. Не би трябвало да всяваме суматоха. Не би трябвало да живеем в боязън. Трябва да живеем решително. Не желая да разясня тематиката за терористини офанзиви. Видяхме, че в надалеч по-големи и развити страни може да се случи сходно нещо. Вчера бях на летището, когато бе подаден сигнал за бомба. Вече не се удивлявам. Явно хората, които имат интерес от тези неща, стават все по-креативни. Най-важното е, че получаваме поддръжка от всички европейски водачи. България би трябвало да бъде обединител по време на това председателство ", заключи Павлова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР