България да блокира нидерландската кандидатура за директор на Фронтекс“. Затова

...
България да блокира нидерландската кандидатура за директор на Фронтекс“. Затова
Коментари Харесай

ВМРО иска България да блокира нидерландската кандидатура за шеф на „Фронтекс“

България да блокира нидерландската кандидатура за шеф на „ Фронтекс “. Затова приканват от Вътрешна македонска революционна организация откакто Съвета на Европейски Съюз ни отряза от Шенген поради отхвърли на Нидерландия.

От партията приканват „ българската дипломация да изиска най-малко сухопътните граници незабавно да влязат под режима на Шенген, а в случай че и това не стане – можем да блокираме нидерландската кандидатура за шеф на „ Фронтекс “.

Оттук нататък пътищата за българската дипломация са няколко – да се изиска ново разглеждане на кандидатурата в границите на шведското председателство още при започване на другата година с изискването да бъдат вкарани най-малко сухопътните граници в режима на Шенген, с цел да улеснят транспортните коридори и да се облекчи българският бизнес до разрешаване на другите „ противоречиви “ въпроси. Ако и тази стъпка бъде отказана, то тогава пред страната ни има още два пътя – блокиране на идната кандидатура за шеф на „ Фронтекс “, която идва от Нидерландия, и също по този начин България да блокира обмена на данни в шенгенската осведомителна система, акцентират от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР