Българите предпочетоха статуквото. При тази ниска избирателна активност мисля, че

...
Българите предпочетоха статуквото. При тази ниска избирателна активност мисля, че
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Българите предпочетоха статуквото, рано или късно Герджиков ще е президент

Българите избраха статуквото. При тази ниска изборна интензивност мисля, че сме изправени пред сериозен политически проблем в бъдеще. След седем месеца служебно държавно управление, офанзиви против симпатизантите на ГЕРБ, демотивация на голяма част от хората въобще да гласоподават.Това съобщи пред bTV Радомир Чолаков , ръководител на Инициативния комитет за издигане на кандидатурите на Анастас Герджиков и Невяна Митева.

„ Рано или късно съм сигурен, че човек с профил като проф. Герджиков или самият той ще бъде държавен глава. Ние се гордеем с тази кандидатурата. Показахме друга опция, алтернативата за президент на Българи, разяснява той.

Пловдивският народен представител от ГЕРБ изясни, че са издигнали кандидатурата на Герджиков късно и в случай че са имали месец повече, най-вероятно резултатът е щял да бъде различен.

„ Пред Радев сега има три доста огромни провокации, с цел да разберем дали той може да бъде ефикасен президент – връзките с Турция, Украйна и ЕС; ще бъде ли потърсен мост с ГЕРБ и други партии, които бяха морално наранени през последните седем месеца; какво ще бъде отношението към Герджиков, Митева и нейното семейство, ще им се отмъщава ли, сподели още Чолаков. Той добави, че против симптаизанти на ГЕРБ в държавните институции се правят репресии.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР