Българите Димитър Кузманов и Адриан Андреев са заявили участие на

...
Българите Димитър Кузманов и Адриан Андреев са заявили участие на
Коментари Харесай

Кузманов и Андреев са заявили участие на Чалънджър във Франция

Българите Димитър Кузманов и Адриан Андреев са декларирали присъединяване на шампионата по тенис от сериите " Чалънджър " във френския град Роан през идната седмица.

Двамата стартират непосредствено от главната скица на конкуренцията на твърда настилка в зала с награден фонд 90280 евро.

29-годишният Кузманов, 210-и в международната класация сега, пропусна две седмици от сезона през октомври поради контузия. Той се завърна на корта преди десетина дни на друго съревнование от веригата в Брест (Франция), където загуби на старта от представителя на домакините Грегоар Барер със 7:6(7), 4:6, 5:7.

21-годишният Андреев е 219-и в класацията на АТП. Той доближи до полуфиналите на два от последните три  " Чалънджъра ", в които взе участие. За последно той игра преди към месец в Сен Тропе (Франция), където влезе в главната скица като " благополучен губещ " от квалификациите, само че отпадна в първия кръг след загуба от италианеца Стефано Травалия с 4:6, 7:6(6), 4:6.

Французинът Юго Грение ще пази купата си в Роан.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР