Българите дават оценка 3+ на правителството си. Това показва проучването

...
Българите дават оценка 3+ на правителството си. Това показва проучването
Коментари Харесай

Българите пишат тройка на правителството

Българите дават оценка 3+ на държавното управление си. Това демонстрира изследването на Центъра за разбори и маркетинг, показано от неговия началник Юлий Павлов. Ниските приходи, безработицата, опазването на здравето и корупцията по високите етажи на властта са главните проблеми в страната, съгласно интервюираните

„ Кой от министрите прави най-вече гафове? Безспорният победител е Валери Симеонов. На последващо място, само че три пъти по-малко, хората са споделили всички “, уточни Павлов.

Президентът Румен Радев се употребява с най-високо доверие измежду хората, а след него е омбудсманът Мая Манолова и столичният кмет Йорданка Фандъкова. Освен това, президентството е отличник измежду институциите.

На противоположния полюс - Народното събрание, полицията и държавното управление имат отрицателен рейтинг. "Волен Сидеров с 72% съмнение, Мустафа Карадайъ със 76.7% съмнение, Валери Симеонов с 69.5%. Това са тримата политици с съмнение, близо до 70% и над. Веселин Марешки ги гони, само че към момента не е влезнал в призовата тройка “, добави Юлий Павлов.

При избори в този момент, Обединените патриоти губят една трета от гласоподавателите си, а „ Воля “ се срутва и при избори в този момент не биха минали бариерата за влизане в Народното събрание. Това сочи проучване на Центъра за разбори и маркетинг. Ако в този момент би трябвало да гласуваме, ГЕРБ бие Българска социалистическа партия с към 3 %, а Реформаторският блок са на ръба на 4-процентната преграда.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР