Българинът Павел “Nazrat Йотов ще играе в гръцкото първенство по

...
Българинът Павел “Nazrat Йотов ще играе в гръцкото първенство по
Коментари Харесай

Българин ще заиграе в Панатинайкос

Българинът Павел “Nazrat ” Йотов ще играе в гръцкото състезание по League of Legends с екипа на Панатинайкос през идващия сезон. Сделката към момента не е официализирана, само че това се чака да се случи в идващите дни. Мидлейнърът прекара отминалия сезон в чешкия Inside Games, а преди този момент беше запаса на Михаил “twohoyrz ” Петков в Барселона.

Esports отборът на футболния Панатинайкос се завръща в гръцкия хайлайф, като е окуражен да се показа мощно на локално равнище и да се класира за интернационалните участия. Началото на сезона в гръцката Legends League е през втората половина на януари.

☘️ Ο Παναθηναϊκός στο

Το «τριφύλλι» επιστρέφει στην «μεγάλη» κατηγορία του League of Legends, με σκοπό να ξαναγράψει ιστορία στην κορυφαία σκηνή των esports στην Ελλάδα και να προκριθεί εκ νέου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση,.
— Panathinaikos AC esports (@PAO_esports)
Йотов можете да гледате и в българската А1 Gaming League, където е водач на отбора на TAKEOVER, с който игра край през предишния сезон на родния шампионат.

В Панатинайкос през 2018-та беше и Мирослав “Spooky ” Гочев, а по-рано тази година треньор в гръцкия гранд бе Тихомир “Warming ” Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР