Българин загина мистериозно в Брюксел. За случая сигнализира майка му,

...
Българин загина мистериозно в Брюксел. За случая сигнализира майка му,
Коментари Харесай

Българин загина мистериозно в Брюксел

Българин почина мистериозно в Брюксел. За случая алармира майка му, Елка Дочева. Ето какво написа тя във Facebook:

" Здравейте, скъпи другари, познати и непознати.

Синът ми Искрен Йорданов е умрял на 17.09.2019 в Брюксел по неизяснени все още аргументи. Потърсиха ни от полицията, само с информация, че е умрял. От тогава стартира нашето вървене по тъгите, свързахме се с Министерство на външните работи, Консулствата и Посолствата ни в Брюксел и Германия и от на никое място не получаваме никаква информация, нито подпомагане. Не знаем какво се е случило, по кое време се е случило и къде се намира тялото на Искрен сега.

Умолявам Ви положителни хора, споделяйте и дайте публичност на този случай,моля Ви да успеем да разберем аргументите за гибелта детенцето ми! Семейството му сме унищожени от тъга и безпомощни!

За да няма недоразумения. Искрен Йорданов е роден на 29.03.1983г. в гр. Русе, живее и работи в Германия. Заминал е на 13.09.2019 година в Брюксел при другарка, Екатерина Георгиева. На 15.09 тя споделя, че го е оставила на северната автогара в Брюксел до хотел на Пакистанци и оттогава нямаме връзка с него. Телефона му е изключен. На 20.09.2019 година ни потърсиха от районното ръководство в Чародейка, с цел да ни оповестят, че е умрял и няма никаква друга информация. "

От Министерство на външните работи оповестиха, че консулът ни в Белгия работи по случая и чака информация от управляващите в Брюксел. Той е разговарял с близки на умрелия и оказва цялостно подпомагане.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР