Българин на 51 години е починал в болница в Англия,

...
Българин на 51 години е починал в болница в Англия,
Коментари Харесай

Българин е убит в Англия след финала на Шампионска лига

Българин на 51 години е умрял в болница в Англия, откакто е атакуван на улицата в Саутпорт след финала на Шампионската лига в събота, написа БиБиСи.
Венцислав Маргинов е бил ранен смъртоносно с нож незабавно след финала извоюван от " Ливърпул " с 2:0 против " Тотнъм ". Близо три дни лекарите се борели за живота му, само че не съумели да го спасят. Той е бил почитател на " Ливъвпул ". Гледал е мача дружно с двамата си синове в бар в Саутпорт. По пътя към дома тримата са нападнати от футболни ентусиасти. Твърди се, че Венцислав е нападнат в тил. След като е наръган с нож, пада по лице и изпада в кома. Ранен е и 28-годишният му наследник. Той също е признат в болница с рани по лицето.
Венцислав Маргинов е от село край Сандански и от години работи във Англия.
В сряда пред британския съд ще бъде изправен 31-годишен британец, който е упрекнат за нападението. Той е разследван и за владеене на опиати.
Полицията проверява дали нападението против Венцислав Маргинов и синовете му има връзка с друга офанзива, станала малко по-рано пред бар в Саутпорт. Пострадалият при този случай има лицеви контузии и е на 32 години.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР