Българин, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни

...
Българин, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни
Коментари Харесай

Убиха бг семейство в ЮАР, 6-годишното им дете е живо

Българин, който е обвиняем по обвинявания за измами с кредитни карти, е бил екзекутиран в Южна Африка дружно със брачната половинка си, също българка, написа локалният Herald Live. Трагедията е станала в дома им в Кейптаун.
 

Според източници на полицията Анжело Димов (50) и жена му Неси на 47 (според други източници Незабравка) Пеева, са били екзекутирани в мафиотски жанр с изстрели в главите.

Лаптопите и мобилните им телефони били откраднати, написа блиц.

Двамата имат шестгодишна щерка, която за благополучие е жива. Адвокатът на българина Уилям Бут сега се грижи за момичето.

Съседи на българите споделят, че не са чули нищо в нощта на убийството, кучето също е било убито.

Пеева работила в ресторант, приготвяла кейкове за рождени дни и сватби.

Тя работила в Нюландс, преди да срещне Димов. Семеен другар споделя, че бизнесът й бил сполучлив, само че тя не знаела нищо за действията на брачна половинка си. Димов има също по този начин 27-годишен наследник от първия си брак, който бил в колиба в двора на къщата и също не е потърпевш от нападението.

Синът обаче бил съществено ранен при злополука през декември и даже бил известно време в кома, по-късно се прибрал в България с цел да се възвърне.

Приятел на българката споделя, че тя нямала доста контакти в Кейптаун. Според нейни близки, изтезанието е обвързвана с негови действия от незаконен темперамент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР