Балчик. Студенти имат възможност да се включат в доброволчество в

...
Балчик. Студенти имат възможност да се включат в доброволчество в
Коментари Харесай

Студенти имат възможност да се включат в доброволчество в Ботаническата градина в Балчик до месец септември

Балчик. Студенти имат опция да се включат в доброволчество в Ботаническата градина в Балчик до месец септември тази година, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Младежите имат опция да окажат помощ в ежедневната работа по поддържане на растителните сбирки и посрещането на многочислените посетители на градината. Позициите са оповестени от Балканския екологичен център на Университетските ботанически градини у нас и са ориентирани към студенти от СУ „ Св. Климент Охридски “. Черноморската ботаническа градина дава опция за настаняване на двама доброволци.

Работата ще се провежда за 7 дневен интервал и включва действия, които са в уменията и компетентностите на доброволците. Те ще имат невероятната опция да съчетаят лятната почивка с удовлетворението да оказват помощ в работата на едни от най-атрактивните места в страната, да прекарат 7 дни с другари в ситуацията на екзотични растения, морето и доста туристи, да научат нещо ново без лекции и извършения и да създадат нещо ново в живота си, за което да описват на своите другари. За да се причислят към самодейността, е належащо да се попълни формуляр за доброволчество и да се изпратите на адрес: [email protected]. Освен в Ботаническата градина в Балчик е основана опция за доброволчество и за Университетските ботанически градини в София и Варна. Срокът за подаване на заявките е до 31 юли 2021 година

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР