Балчик. IT мениджъри и експерти от всички сегменти на икономиката

...
Балчик. IT мениджъри и експерти от всички сегменти на икономиката
Коментари Харесай

IT мениджъри и експерти от всички сегменти на икономиката ще участват във форум край Балчик, посветен на киберсигурността

Балчик. IT мениджъри и специалисти от всички сегменти на стопанската система ще вземат участие във конгрес край Балчик, отдаден на киберсигурността, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Организатор на районния конгрес InfoSec SEE е COMPUTER 2000 Bulgaria, водач в дистрибуцията на осведомителна сигурност в Балканския район, организация, която разполага с специалисти за механически съвещания, създаване и поддръжка на комплицирани решения за осведомителна сигурност.

Конференцията ще се организира в дните от 19 до 22 юни в „ Лайтхуас голф и СПА комплекс “ край Балчик. Събитието е от хибриден вид, предлагайки обичайни и цифрови разновидности. Някои участници ще се включат онлайн в подтекста на своите настоятелен задължения, други - присъствено. Конференцията е най-голямото InfoSec - събитие в Югоизточна Европа.

Лектори ще бъдат експерти от целия свят, измежду които Михал Островски, старши шеф в регионите на Европа, Близкия изток и Африка, Германия, Австрия и Швейцария, Източна Европа, Максим Акимов в Trellix, управител дистрибуция по продажбите в Централна и Източна Европа в N-able, Рамзес Галего, интернационален основен софтуерен шеф в CyberRes, Евгения Изотова, управител за страната в Netwrix, Кристиан Бийк, водещ академик и старши основен инженер в Trellix и други

Новост в програмата на форума, който към този момент има над 10-годишна история, е полемика онлайн с тематика „ Ключовата роля на страната по въпросите на киберсигурността “. Форумът ще се организира с поддръжката на Министерство на електронното ръководство. В утрешния ден по стратегия е планувано той да бъде публично открит от министъра на електронното ръководство Божидар Божанов.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР