Бъкингамският дворец предприема действия, за да защити репутацията на крал

...
Бъкингамският дворец предприема действия, за да защити репутацията на крал
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец предприема действия срещу сериала Короната, за да защити репутацията на крал Чарлз Трети

Бъкингамският замък подхваща дейности, с цел да отбрани репутацията на крал Чарлз от „ експлоататорската “ драматизация на Netflix за неговия горчив брак и бракоразвод с принцеса Даяна – и аферата му с кралицата Камила – в петия сезон на " The Crown " - " Короната ".

Популярната кралска драма ще се концентрира върху развода на тогавашния принц и принцеса на Уелс в последния си сезон, който ще излезе на 9 ноември.

През уикенда филмов откъс, сподели принцеса Даяна, изиграна от Елизабет Дебики , и принц Чарлз, изигран от Доминик Уест, подготвящи се за телевизионни изявленията за връзката им.

Премиерата ще пристигна два месеца след старта на ръководството на крал Чарлз, като Бъкингамският замък се готви да отбрани репутацията на новия монарх, защото почитан кралски източник акцентира, че шоуто е „ драма, а не документален филм “.

Приятел на краля сподели, че интернационалният стрийминг колос Netflix няма „ никакви терзания да омаловажава репутациите на хората “, заклеймявайки шоуто като „ експлоататорско “

„ Това, което хората не помнят, е, че в основата на това има същински човешки същества и действителни животи “, споделиха те пред  .

Последният клип показва репортер, който назовава дейностите на кралската двойка „ цялостна война “, защото бракът им се утежнява. 

Сезонът не е отсрочен след гибелта на кралица Елизабет II и не са направени промени в наличието му в светлината на събитията от този месец. 

Петата серия ще обхване 90-те години на предишния век, в това число събития от 1992 година, " annus horribilis " (ужасната година) на починалия монарх, през която принц Андрю и принц Чарлз се разделят със съпругите си, кралската принцеса Ан се развежда със брачна половинка си Марк Филипс и част от замъка Уиндзор е изгорял. 

Ще стартира със сър Джон Мейджър като министър-председател и ще приключи с идването на Тони Блеър. През това време принц Чарлз признава на Джонатан Димбълби, че е изневерил с Камила Паркър Боулс.

Освен това се вижда, че принцеса Даяна ще даде изявление на Мартин Башир за Панорама в изявление, което имаше отражение в продължение на години.

Смъртта на принцеса Даяна - която се случи през 1996 година - няма да бъде отразена до шестата и последна серия. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР