Бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви не са доволни от класацията

...
Бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви не са доволни от класацията
Коментари Харесай

И сестри Стоеви възроптаха срещу „Спортист на годината’23“

Бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви не са удовлетворени от класацията „ Спортист на годината “. Те се подредиха на 23-о място с 22 точки. Победител с 1009 е Александър Везенков. Стоеви благодариха на публицистите за гласуваното доверие, само че попитаха за какво нито един медалист от европейските игри в Полша не е в топ 10. „ Може би пиарът на някои спортисти е по-голям от действителността и оценяването по резултати “, гласи част от позицията им, оповестена във Фейсбук.

Габриела и Стефани завоюваха купата на европейските игри. Турнирът беше със статут на континентален шампионат за няколко спорта, в това число бадминтона.
Резултатите от анкетата провокираха кавги. Шахматистката Нургюл Салимова, която приключи втора на Световната купа и завоюва европейската отборна купа, побърза да слезе от сцената незабавно щом получи наградата си за шестото място. По-късно майката на щангиста Карлос Насар – европейски първенец и международен рекордьор през 2023 година – разгласи, че синът й ще бъде оценен единствено в случай че одобри да подвига за друга страна.
С ядосан пост в обществените мрежи реагира и плувецът Антъни Иванов. Той дефинира като „ пъклен смешно “ третото място на гения Петър Мицин поради обстоятелството, че триумфите му са при юношите, само че е заел място пред Салимова и Насар.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР