Бъдещето на страните и техните икономически отрасли през идните 100

...
Бъдещето на страните и техните икономически отрасли през идните 100
Коментари Харесай

Интернет технологиите ще определят развитието на страните през идните 100 години

Бъдещето на страните и техните стопански браншове през идните 100 години ще се дефинира от интернет технологиите, които се създават и вкарват. Това предвижда през днешния ден Джак Ма, създател на колоса в електронната търговия Alibaba, на разкрилата се трета Световна конференция по ръководство на интернета, съобщи Мениджър Нюз.

Ако погледнете историята, то цикълът на всяка софтуерна гражданска война е към 50 години. През идните 30-40 години ще се вкарват нови интернет технологии, което ще оказва въздействие на живота ни и ще дефинира бъдещето на всяка страна и бранш през идващите 100 години, сподели Ма.

Революцията в региона на интернет трансформира данните в главен запас. В бъдеще това ще стане главен материал в индустриалната сфера. Следващите 30 години ще бъдат най-важните, когато технологиите ще се интегрират в обичайните браншове на стопанската система. Ще усетите измененията съгласно това с какво се занимавате и къде живеете. Това ще бъде добър интервал освен за интернет фирмите, само че и за гениите, които ще могат да употребяват тези технологии, добавя създателят на Alibaba.

Третата Световна конференция по ръководство на интернета се организира до 19 ноември в китайското историческо градче Учжън, което поради многочислените си канали постоянно бива наричано „ Венеция на Изтока ”.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР