Bad Bunny е един от артистите в музикалния бранш, който

...
Bad Bunny е един от артистите в музикалния бранш, който
Коментари Харесай

Bad Bunny се завърна начело на класациите

Bad Bunny е един от артистите в музикалния отрасъл, който съумява да трансформира себе си с всеки албум, който пуска. Не се опасява да рискува и постоянно през годините е уцелвал точната формула, с която да сътвори шлагер. През тази година той се изяви и като артист във кино лентата " Убийствен трен ", в който си партнира с. 

За ролята си, въпреки и по-малка, събра много положителни мнения за играта си, само че това не е най-голямото му достижение. 
 Корнелия Нинова не дава оставка. Засега 3 окт 2022 | Въпреки срутва на вота за левицата, ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и членовете на Изпълнителното бюро...
Албумът Un Verano Sin Ti, който пусна през май тази година, се завърна отпред на класацията Billboard 200 и я оглави за дванадесета непоследователна седмица, заяви уеб сайтът на изданието.



Той се изкачи от второ преди всичко в чарта с 87 000 еквивалентни единици на пазара в Съединени американски щати. Досега единствено Views, албумът на Дрейк, е оглавявал класацията по-дълго - 13 непоследователни седмици през 2016 година

 
               

На второ място дебютира 5 Seconds of Summer с албума  5SOS5, осъществил 48 000 еквивалентни единици. Това е шести албум в топ 10 за австралийската поп рок и пънк група.

Следват ги четири някогашни номер едно в албумната ранглиста. Dangerous: The Double Album на Морган Уолън се изкачи от четвърто на трето място, следван от Born Pink на " Блекпинк ", който слиза от призовата позиция във втората си седмица в чарта.

Хари Стайлс се изкачва от седмо на пето място с Harry's House. Бионсе резервира шестата си позиция от предходната седмица с Renaissance. Компилацията на Уикенд - The Highlights отстъпва от пето на седмо място, а Beautiful Mind, някогашният номер едно на Род Уейв, се изкачва на осма от девета позиция.

На негово място идва Dirt на  Alice in Chains, преиздаден за 30-ата му годишнина. Десетото място е за American Heartbreak на Зак Браян.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР