Баба ми казваше, че за брака е отговорна жената, която

...
Баба ми казваше, че за брака е отговорна жената, която
Коментари Харесай

Мариана Хил: Радвам се, че българската диаспора в чужбина е единна

" Баба ми споделяше, че за брака е виновна дамата, която би трябвало да умее да пресича улицата там, където е споделил брачният партньор ѝ, с цел да отиде там, където е избрала тя - доста е философско, само че при нас се получи по този начин ". Живяхме в Лондон. Улиците там се пресичат деликатно, в случай че следваме тази метафора. Интересен град, само че човек не би трябвало да върви в него на работа ". Така Мариана Хил разяснява завръщането си в България със своя брачен партньор, който е англичанин. Тя бе специфичен посетител в предаването " Родина зад граница " и показа още, че в родината си има чувството, че светът е неин, в България си стопанин на природата и това е рядко срещано.Мариана Хил разяснява срещата Меркел - Джонсън и дали може да се чака, че с нея са преодолени огромна част от трудностите сред Берлин и Лондон:
" За мен Европейски Съюз е едно семейство и в него има напрегнати моменти, само че сдобряването е още по-хубаво. Брекзит е един скандал, само че към този момент се сдобрихме и би трябвало да се работи в полза на двете страни. Този миг пристигна, след студения душ на отрезвяване в британските извънредно европейски настроения, които бяха подклаждани от публицисти и евродепутати даже. Сега хората правят оценка, че са част от това семейство. Обединеното кралство няма интерес да лимитира законно хора, искащите да участват във Англия, пристигнали с откровеното желание да работят, да способстват и да си  плащат налозите там ".
" България е освен това от почивка. Човек носи в сърцето си България и се веселя, че българската диаспора в чужбина е единна, тъй като човек може да изпадне в депресивни положения, да изгуби корените си в  многообразието.  И популярност Богу, че се приказва за планове в културата, тъй като тя е космополитна, тя е непреходното, което лети и в космоса ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР