Б изнес лидери без вратовръзки? Най-добре облеченият бизнес водещ на

...
Б изнес лидери без вратовръзки? Най-добре облеченият бизнес водещ на
Коментари Харесай

Бизнес лидерът - с вратовръзка или без

Б изнес водачи без вратовръзки? Най-добре облеченият бизнес водещ на „ “ Герхард Елфърс е засегнат. Той споделя: „ Костюм без вратовръзка е като рамка без картина “.

Всъщност има огромен загадъчен знак върху света на бизнеса и целия публичен живот:

Вратовръзка или без вратовръзка.?

Напоследък е много публикувано да не се поставя вратовръзка.



Дори и интелигентните хора го вършат. Шефът на „ Даймлер “ се прегръща с членове на немската партия на Зелените, приказва за електрически коли и всичко останало, пробвайки се да наподобява на Марк Зукърбърг.

Какво се пробва да каже с това осъществяване?

„ Вижте, аз съм като всеки елементарен човек. Аз съм малко рок ен рол. "

Но тъй като е изпълнителен шеф и от „ неверната страна “ на 45 години, какво в действителност се пробва да каже с това.

"Всъщност се държа подправено и знам, че го знаете, само че не ме интересува. "



За жал той не е единственият.

И по този начин, можете ли да отидете на работа, да се срещнете с клиенти или бизнес сътрудници в костюм без вратовръзка? Отговорът е: несъмнено, че можете.

Но не би трябвало. Ето две аргументи:

Първата, логика на психиката.

По този метод казвате, че сте неискрени, че предпочитате да бъдете някъде другаде, правейки нещо друго.

Втората, хармония.

Имайте поради, че костюмите са проектирани да вървят с вратовръзка. Не слагате вратовръзка – и стартирате да изглеждате като рамка без картината в нея.

Освен в случай че не сте Даниел Крейг – тогава може.

Също по този начин, да не се носи вратовръзка с костюм се трансформира в някаква наклонност. Но ние не следваме трендовете, нали?
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай В съветски конфиденциален цех за... шевни машини... се пенсионира чистачката. На тържеството ѝ подарили шевна машина. Със сълзи на очите дамата благодарила: - Колеги, да… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПроучваме и юридическите благоприятни условия за противопоставяне на тези погрешни изказвания, обявиха от фирмата-концесионерДвете страни ще одобряват и интернационално участиеУчените не са намерили никакво удостоверение на теориите за лабораторен произходНякои от тях показаха предпочитание да осиновят изоставената МарияПрезидентът неведнъж изрази угриженост за обстановката и прикани Европейски Съюз да окаже подкрепаС шест положителни гласа в предаването не престават Милена и Иван-АсенВъпросите са свързани с имунизационния проект на държавното управление " Има един единствен сигнал за възнаграждение в интерес на избрана политическа мощ. Извършва се инспекция ", съобщи Ивайло Иванов " Виждам, че хората са изтощени, само че и ние сме изтощени ", разяснява държавният здравен инспекторБащата е бил с влошено положение, след което починалВ нито един миг от видеото не може да се разбере, че става въпрос за реализатор от Северна Македония, написа изданиетоАмериканският президент сподели в телевизионно послание, че ще разпореди на обособените щати до 1 май да имунизират против ковид всички пълнолетни гражданиСтраната възнамерява отваряне на границите през април за жители на Европейски Съюз и на ИзраелЗа последните 24 часа са умряли 95 душиНовите правила са ориентирани съответно към 5G устройствата и мрежитеГражданите могат да се чакат в банковите си сметки директните вноски за самостоятелните помощи Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР