Аз възприемам себе си, за добро или за лошо, като

...
Аз възприемам себе си, за добро или за лошо, като
Коментари Харесай

Иван Гешев: Аз съм инструмент в ръцете на Господ

" Аз схващам себе си, за положително или за неприятно, като инструмент в ръцете на Господ. Единственият, който въздава правораздаване, е Господ. Аз не въздавам правораздаване. Аз съм инструмент, с който Той прави нещата, които счита за верни. И аз не влагам в това никаква страст. Като правя някакви дейности, аз считам, че са верни и съблюдавам закона. Може да ви звучи необичайно и знам какво може да последва от това изявление, само че по този начин виждам нещата ". Това изяснява основният прокурор Иван Гешев в изявление за уеб страницата " Епицентър ".

Вероятно по тази причина той счита решението да не се затварят храмовете на Цветница и Великден за безусловно вярно. " Това, че не затворихме храмовете, е знак от Господ, че нещата у нас ще се случат добре. Да затвориш храм, е все едно да затвориш болница ".

Според Иван Гешев има две групи от хора, които се опълчват на противоепидемичните ограниченията. " Едната са обичайните мрънкала - те си мрънкат за всичко и са част от нашето всекидневие. На тях не им обръщам внимание. Но има и една по-сериозна група, за която в други времена е по-правилно да се употребява термина „ мародери “ ", споделя той.

Според основния прокурор няма заплаха хората да излязат на улицата от апетит: " Няма по какъв начин за един-два месеца да стигнем до гладни протести. Някъде четох, че представител на бранш „ Рибарство “ е споделил, че можем да издържим една година единствено в случай че се храним с риба. Това, че ще умрем от апетит за два месеца, е икономическа нечиста сделка ".

" Тази рецесия ще раздели неприятните от положителните хора, ще раздели зърното от плявата и може би ще издуха мръсната пяна, която плува от горната страна към този момент 30 години по време на така наречен Преход ", разяснява още основният прокурор.

Главният прокурор не се дефинира като нападателен, макар че основава такова усещане: " Жизнената ми философия е, че неприятен човек значи, не да правиш неприятни неща, а да ти доставя наслаждение да ги правиш ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР