Аз съм зодия Везни и ние сме известни с това,

...
Аз съм зодия Везни и ние сме известни с това,
Коментари Харесай

Актьорът Валентин Митев: Сцената без нас е мрачна дупка, но без нея и ние имаме дупка в душата си



„ Аз съм зодия Везни и ние сме известни с това, че през целия си живот се мъчим да намерим салдото в себе си. Театърът по някакъв метод е балансьор за мене. На сцената мога да изживея доста неща, доста характери, доста обстановки, мога да бъда подобен, какъвто не мога да бъда в живота. Това е пъклен любопитно – да ревизира себе си в „ непозната кожа “, в някаква необикновена или рискова обстановка. Колкото и да е необичайно, по някакъв метод научаваш повече неща за себе си на сцената, в сравнение с в живота.

Любимото ми място в театъра е сцената – там ние сме това, което сме. Сцената без нас е ужасна, мрачна, оголена дупка, обаче ние без нея някак си също имаме дупка в душата си.

Може би един ден най-тъжното и грубо нещо ще бъде раздялата с публиката, само че уповавам се да мога да играя до преклонна напреднала възраст “, показа в рубриката „ 100 години Варненски спектакъл “ артистът Валентин Митев.

2021 година е юбилейна за Варненския трагичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “ – на 12 март преди 100 години е основан първият професионален спектакъл във Варна. Рубриката „ 100 години Варненски спектакъл “ показва актьорите, които творят днешната биография на театъра столетник.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР