Аз съм учен, имам доверие само на данни и данните

...
Аз съм учен, имам доверие само на данни и данните
Коментари Харесай

"Индипендънт": Швеция се отправя към катастрофа

" Аз съм академик, вярвам единствено на данни и данните споделят, че се насочваме към злополука. Вече сме част от опит без осведомено единодушие " - по този начин доктор Сесилия Содерберг, експерт по микробна патогенеза, разказва шведската либерална вирусология пред английския " Индипендънт ". 

" Много мъчно е да се оцени науката, която стои зад тактиката на Швеция. Има ясни образци, при които шведските насоки не подхождат нито на рекомендациите на СЗО, нито на наличните емпирични доказателства, прибавя вестника и цитира основния доктор на една болница в Стокхолм, който неотдавна предвижда пред списание " Time ", че актуалният метод „ евентуално ще завърши с историческо кръвопролитие “.

Karolinska University Hospital издаде насоки за лекарите, в които се показва, че пациенти на 80 и повече години няма да бъдат одобрявани в интензивни отделения, припомня още  " Индипендънт ". Епидемиологът Тегнел пък сподели на конференция, че е „ внимателно оптимист “, че се надява това да е „ края на началото “ на рецесията за Швеция.

" Индипендънт " напомня и думите на шведския премиер Стефан Льовен, който наскоро призна в изявление за Svenska Dagbladet, че „ Швеция не съумя да отбрани възрастните си хора “. Г-н Льовен също предизвести: ”Ще броим мъртвите с хиляди. Трябва да сме готови за това ”. Когато Льовен сподели това на 4 април в Швеция имаше 358 умряли. Днес са 919.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР