Аз съм щастлива, че си тръгнах от предаването. Не исках

...
Аз съм щастлива, че си тръгнах от предаването. Не исках
Коментари Харесай

Изгонената от „Ергенът“ Силви попиля участничките в Преди обед: Елементарни и ограничени са

„ Аз съм щастлива, че си потеглих от предаването. Не желаех повече да съм обградена от токсични хора, които излъчват отрицателна сила. Те ме саботираха поради тяхната завист и злоба. Виждаха ме като конкуренция и желаеха някак да ме отстранят. “

Това съобщи юристката Силви Русева, която нощес си не получи роза от Алек и си потегли от „ Ергенът “. В предаването „ Преди обед “ по Би Ти Ви Силви разяснява обвиняванията към нея, че е отправяла закани по адрес на Надя.

„ Ако в действителност бях споделила нещата, за които ме упрекват, сигурно щяха да го покажат от продукцията. Такова нещо нямаше в последна сметка. Момичетата се вкараха във филм, че съм магьосница и психопатка. Техните разсъждения са, като на обикновени и лимитирани хора. Абсурдно е да разсъждават по този метод в 21 век. Важното е, че резервирах хладнокръвие и напуснах с достолепие. Всичко ме направи по-силна, ще продължа да диря любовта на открито и ще се омъжа за заслужен и същински мъж за мен “, съобщи юристката, която се стреми скоро да стане юрист.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР