Аз съм майка на три непълнолетни малки деца. Моето желание

...
Аз съм майка на три непълнолетни малки деца. Моето желание
Коментари Харесай

Евгения Банева: Ще съдействаме на прокуратурата, не искаме да сме бегълци

Аз съм майка на три малолетни дребни деца. Моето предпочитание е да бъда пусната под гаранция, с цел да извършвам моя главен дълг - да си виждам децата. Това сподели Евгения Банева преди съвещанието на Специализирания углавен съд, на което ще се гледат ограниченията за неотклонение на Николай и Евгения Баневи, съобщи БГНЕС.

Напълно ще спомагаме на прокуратурата. За нас е доста значимо това дело да излезе, ние да бъдем невиновни, тъй като нямаме желание с моя брачен партньор да живеем като бегълци от нашата лична страна до края на нашия живот, добави Банева.

Припомняме, че Николай и Евгения Баневи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура. В четвъртък – 6 декември, двамата бяха екстрадирани с разнообразни самолети и предадени на летище София.

Наказателната отговорност на Николай Банев и Евгения Банева се ангажира за 7 закононарушения от общ темперамент. Според прокуратурата от 2005 година до задържането им в Ница Николай и Евгения Баневи източили четири предприятия, укрили десетки милиони налози и изпрали повече от 1 милиарда лева

Семейство Баневи беше арестувано във френския град Ница в края на октомври след издадена от българските управляващи европейска заповед за арест.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР