Аз съм координатор за Западен Лондон, вече всичко е подготвено

...
Аз съм координатор за Западен Лондон, вече всичко е подготвено
Коментари Харесай

В Западен Лондон са готови за изборния ден



" Аз съм координатор за Западен Лондон , към този момент всичко е квалифицирано за изборите в неделя на 11 юли “, описа пред БНР Атанас Цветански, доброволец за изборите в неделя.
„ При нас има пет секции и в петте ще има машина, те са към този момент тук, на следващия ден ще се транспортират до секциите с представители на „ Сиела Норма “.

Първоначално имаше усложнения с подбора на членовете на СИК , тъй като интервалът е отпускарски, някои се отхвърлиха, които бяха на последните избори, тъй като беше кошмарно за нас, заставам се до 5 часа сутринта, извънредно натоварено, 1665 индивида минаха през нашата секция, само че към този момент запълнихме бройките “, разясни още Цветански.

По думите му тук-там има данни за назначения на много политически лица в някои СИК в Лондон, само че при тях е няма такива случаи.

" Неприятното е, когато това става в последния миг. Сега мощно се надявам, при множеството разкрити секции, да ни бъде по-леко ,  да не се случи, както на постоянните избори. Отново ще се съблюдават противоепидемичните ограничения, уповавам се да няма скупчване на опашки от хора ", съобщи Атанас Цветански.

135 секции ще бъдат разкрити на територията на Англия.

Още по тематиката в звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР