Аз съм известен извършител и не съм се крил. Това

...
Аз съм известен извършител и не съм се крил. Това
Коментари Харесай

Ал. Морфов: Аз изкъртих табелката на жената, която следва Доган

" Аз съм прочут причинител и не съм се крил ". Това съобщи именитият режисьор Александър Морфов във връзка със случая в Народния спектакъл, където на 29 октомври вратата на пиара и заместник-директор Велислава Кръстева осъмна с изкъртена табелка и надраскани надписи " Движение за права и свободи ", " Връзки с обществеността на Ахмед Доган " и " Изчезвай ".

Той припомня, че шефът Васил Василев е подал тъжба в полицията за рушене на монумент на културата, какъвто е театърът, от незнаен причинител. Позицията на Морфов е изразена в Отворено писмо " до всички, които се интересуват ", изпратено до сайта .

Велислава Кръстева стана завеждащ " Връзки с обществеността " в Народния спектакъл през лятото, няколко месеца след като Васил Василев пое ръководството на първата ни сцена след конкурс. Двамата бяха сътрудници - зам. министри на културата в държавното управление " Орешарски ". Преди това Кръстева е дълготраен пиар на Движение за права и свободи, а също и народен представител в два Народното събрание. 

В писмото Александър Морфов стартира с обръщението  " уважаеми другари, сътрудници, публицисти, жълти драскачи, лъжци и политици ". Той споделя видеоклип от профила на депутата от Демократична България Ивайло Мирчев, в кайто се вижда по какъв начин на последните избори на 2 октомври Велислава Кръстева съпровожда Ахмед Доган до урната. Ето и самото видео:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР