Аз съм българин и колкото пъти побеждавам, побеждава и България.

...
Аз съм българин и колкото пъти побеждавам, побеждава и България.
Коментари Харесай

Григор Димитров: Аз съм българин! Колкото пъти побеждавам, побеждава и България

„ Аз съм българин и колкото пъти надвивам, побеждава и България. Ядосвам се, когато изгубвам, тъй като губи България, губят и родителите ми “. Toва разяснява Григор Димитров в изявление за „ 120 минути “ по bTV.
„ Осъзнах какво значи за мен тази поддръжка – с българските флагове по трибуните, някъде към 2015 година И оттогава, това възприятие не ме е пускало нито за момент. Безценно е “, добави Гришо, който към този момент поставя и очила.
„ Много се веселя, че се прибрах в родния Хасково, само че се връщам в тура, следва ми шампионат в Марсилия.
Димитров сподели какъв скъп съвет е получил от майка си. „ Когато бях дребен, постоянно ми повтаряше „ Преди да бъдеш популярен първенец, не забравяй да бъдеш добър човек “. Това са думи, които непрекъснато са в главата ми. И в никакъв случай не бих могъл да подцени и не помни. Maма постоянно ме поддържа във всяко отношение, татко ми също, само че тя е по-емоционална “, описа Димитров.
„ Ние сме доста сплотено семейство. Oсъзнавам, че в този момент споделям с родителите ми доста повече, в сравнение с преди години. Те усещат постоянно, когато нуждая се да бъдат до мен. И има нещо доста особено в това да кажа: „ Искам да сте с мен “. В забързания темп на дните ми, в моментите, в които е най-тежко, когато сме дружно, тогава и дните стават някак по-красиви. Ще ги взимам повече на шампионатите ми тази година “, сподели още Гришо.
„ Само аз си зная през какво преминавам толкоз години. Спечелването на купата в Бризбейн означаваше доста за мен и екипа ми. На Дани Валверду му се роди трето дете, поради това не беше до мен. В идващите шампионати ще го видите, отново ще сме дружно “, добави българинът.
Интервюиращата го Гергана Гунчева му сподели клип с послание към него от госпожа Венелина Николова – шеф на столичното 125 СУ „ Проф. Боян Пенев “. Жена, предходна пред пъкъла, с цел да оцелее. Жена, която не пропуща негов мач, стои будна по цели нощи, с цел да го поддържа. Безсънни нощи, в които води борба с рака, само че с преносим компютър в скута, в болничното заведение, тя още веднъж гледа Григор.
„ О, разчувствахте ме “, показа Димитров.
„ Това за мен са най-важните неща. Трябва ми време да скрия страстите. Това беше мощно. За мен ето това е най-важното. Заради такива хора играя, поради тях намирам смисъл и ми е доста прелестно, че те съществуват. Благодаря! “, добави първата ни ракета.
Гришо разяснява и рецензиите на почитателите, когато губи. „ Всеки може да играе от дивана у дома. Баща ми обаче от дете ме е научил, че на корта има единствено един победител, а ние сме доста в тура, това значи, че в множеството време останалите са губещи. Не може всички да сме постоянно спечелили. Не желая да се пазя и да давам отговор. Не е моя работа. Моята работа е на корта “, добави Григор Димитров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР