Аз с Ралица Агайн не съм се виждал и чувал

...
Аз с Ралица Агайн не съм се виждал и чувал
Коментари Харесай

Развръзка за "Олимпик": Борисов благодари на Агайн за оставката, алармира за голям проблем и нахока Нинова!

Аз с Ралица Агайн не съм се виждал и чувал от години. Доклад при мен също не е идвал. Това съобщи от парламентарната естрада Бойко Борисов на изключително съвещание на Народното събрание във връзка фалирането на " Олимпик ".

" КФН е определен от Народното събрание и се регистрира пред него. По каква работа сте ни извикали тук? Това, което изисках от службите тези дни, ми сподели, че имаме значителен проблем със застраховането ", добави той в отговор към запитвания на Нинова по отношение на банкрута на застрахователното сдружение.


Премиерът натърти, че даже специалисти по финансите имат разнообразни тълкувания на закона.


" Каква политическа отговорност желаете ние да понесем за избирането на КФН, която е определена от Народното събрание? Оставката на госпожа Агайн дали ще се поддържа или не, не ни взема решение съществените въпроси. Благодаря й за моралния акт. Не бива тук да излезе, че Българска социалистическа партия желае да помогне на тези 200 хиляди, а другите партии не желаеме. Това не е по този начин. Ние би трябвало да намерим с какви пари да го създадем и да осъзнаем какъв казус ще е това и, в случай че на следващия ден се случи още веднъж, дали още веднъж ще би трябвало да постъпим по този начин ", сподели Борисов.


" Ще работим, в случай че би трябвало в петък отново, в събота отново, в неделя отново и ще работим. Ще създадем работна група, която да реши по какъв начин е най-добре. Ако ще ги платим тези пари да знаем въз основата на какво ги плащаме. Аз пристигам и предлагам разновидности. Виждам, че специалистите на Народното събрание не приказват едно и също нещо, не познават добре законодателството ", съобщи министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР