Аз оживях в престрелка“, това разкритие направи Ернестина Шинова –

...
Аз оживях в престрелка“, това разкритие направи Ернестина Шинова –
Коментари Харесай

Ернестина Шинова оцеля в престрелка

„ Аз оживях в престрелка “, това разобличаване направи Ернестина Шинова – обичана актриса на доста българи и брачна половинка на режисьора и евродепутат Андрей Слабаков. Тя описа с детайлностите за престъпната сцена, която се разиграла в центъра на София.

„ Двама души си подхвърляха един револвер и той гръмна “, това изясни Ернестина в „ Преди обед “ по бТВ.

Тя призна, че е изпаднала в ступор и до момента в който всички се скрили и избягали инстинктивно, тя се вцепенила и останала на място.

„ Останах там, да видя по какъв начин ще свърши „ филмът ". Накрая единия надви, взе револвера и удари другия по главата с него “, приключи историята си актрисата.

Освен непредвидения рисков роман, тя се изрече много изрично по много тематики.

Частните уроци за подготовка за матури е нещо непоносимо, учениците с 2 на изпита по български език и литература имат дефицити в връзката, младите не четат – това е единствено част от тежките думи, които описа актрисата Ернестина Шинова.

Съпругата на режисьора и евродепутат Андрей Слабаков изясни, че е кацнала в София в два часа през нощта. Не се е наспала и е в най-лошия тип, в който в миналото се я виждали феновете.

Шинова разкри, че по принцип не пие кафе, тъй като ѝ става неприятно. Събужда се със сок от моркови, само че нямала време да си го изстиска.

По тематиката за матурите Шинова съобщи, че откакто 8 хиляди възпитаници имат двойки, значи тези зрелостници имат недостиг да се показват, да поддържат връзка, да споделят обикновено и тя има пояснение за какво:

„ Не четат. Всичко, което научават им идва прекомерно наготово. Най-често четеш какво е споделил някой, който харесваш и на който имаш доверие “, това изясни актрисата.

По тематиката обучение брачната половинка на Андрей Слабаков показа и персоналното си отвращение от частните уроци. Тя описа, че щерка ѝ надали не наложително трябвало да върви частни уроци, макар отличните си оценки.

„ Те тези шестици в действителност са четворки “, обяснили разбирачи на Шинова, която счита сходно разминаване в просветителните стандарти за отвратителни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР