Аз като премиер няма да взема никакво решение без българския

...
Аз като премиер няма да взема никакво решение без българския
Коментари Харесай

Кирил Петков обеща: Следвам волята на парламента за РСМ

Аз като министър председател няма да взема никакво решение без българския парламент . Ако би трябвало ще очаквам дълго.

Това даде обещание в студиото на Българска национална телевизия министър председателят Кирил Петков , наблягайки, че декларира това за следващ път. Това ще каже и другата седмица в Брюксел.

Кирил Петков акцентира, че всяко едно говорене по тематиката са " подправени офанзиви ": Всеки път, когато някой желае да прикрие личните си грехове, подвига картата Северна Македония.

И напомни, че предходната седмица, разнообразни от досегашната българска позиция, да бъдат одобрявани от Народното събрание.

Той няколко пъти уточни: Следвам за Република Северна Македония.

За рецензиите на президента

На въпрос за връзките с президента и дали има раздор Кирил Петков напомни, че не е споделил нито една неприятна дума за президента. Няма раздор, само че има рецензия:

Кирил Петков напомни митингите от преди две години, когато президентът е излязъл измежду протестиращите и народът го е подкрепил против задкулисието. Тази хора го поддържаха тогава, аз ги познавам, съобщи Петков и продължи в отговор на рецензията на президента от през днешния ден за пазаруването на депутати:

" Сега е историческият късмет на президента да върне това, което народът му даде. Ако президентът желае да е от вярната страна, той би трябвало да се върне към народа . "

Според премиера или някой подвежда президента, или му би трябвало още време да осъзнае, че " борбата, която започнахме дружно, не е приключила ".
 Радев предизвести Петков: Да не смъква ветото, другояче ще има тежки последици
Радев предизвести Петков: Да не смъква ветото, другояче ще има тежки последици

Като всички българи следи с оскърбление разпада на това Народно събрание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР