Айнтрахт Франкфурт и Бохум завършиха наравно 1:1 в мач от

...
Айнтрахт Франкфурт и Бохум завършиха наравно 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Айнтрахт и Бохум с реми в Бундеслигата

Айнтрахт Франкфурт и Бохум приключиха наедно 1:1 в мач от 26-ия кръг на Бундеслигата. Двата тима си размениха по един гол през първото полувреме и в последна сметка прибавиха по точка към активите си.

Домакините сътвориха първия голов късмет в мача. Рафаел Боре беше открит в наказателното поле. Той засече, само че не затрудни вратаря Мануел Риман. Четвърт час след началото гостите излязоха напред в резултата. Японският национал Асано се ориентира най-бързо в наказателното поле на Айнтрахт и вкара за 0:1.

Отговорът на „ орлите “ не се забави кой знае какъв брой. В средата на първата част резултатът беше подравнен. Домакините получиха правото да бият дузпа, която беше осъществена от международния вицешампион с Франция Коло Муани.

До почивката равенството се резервира, а през втората част нито един от двата тима не съумя да стигне до гол. В 71-вата минута шансът покри Айнтрахт, откакто удар на Кевин Щьогер разтресе напречната греда. Минута преди приключването на постоянното време Боре стреля от границата на наказателното поле, само че около задачата.

В идващия кръг от немския шампионат Айнтрахт гостува на Байер Леверкузен, до момента в който Бохум посреща Щутгарт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР