Айнтрахт Франкфурт и Барселона завършиха наравно 1:1 в първи четвъртфинален

...
Айнтрахт Франкфурт и Барселона завършиха наравно 1:1 в първи четвъртфинален
Коментари Харесай

Барселона се добра до равенство срещу Айнтрахт

Айнтрахт Франкфурт и Барселона приключиха наедно 1:1 в първи четвъртфинален конфликт от Лига Европа, игран на стадиона на немския отбор.

Ансгар Кнауф даде преднина на домакините малко след началото на втората част, откакто уцели горния ъгъл на противниковата врата с отдалечен удар малко. Каталунците обаче отвърнаха на удара, откакто Феран Торес се разписа след композиция с Френки де Йонг в 66-та минута. 12 по-късно Айнтрахт остана в понижен състав след изгонването на бразилския бранител Тута за втори жълт картон.

Така двата отбора ще влязат в реванша идния четвъртък в Испания при еднакъв резултат, като неприятната вест за Барса от визитата във Франкфурт бе травмата на капитана Жерард Пике, който напусна терена наложително в 23-та минута на срещата и бе сменен от Клеман Лангле.

Още две равенства по 1:1 се получиха в останалите три четвъртфинални конфликта. Република България Лайпциг и Аталанта не се победиха в Германия, до момента в който 10 от Уест Хем стигнаха до реми против френския Лион. Единствен Брага стигна до преимущество преди реванша си след домашен триумф над Рейнджърс с 1:0.

В Лигата на конференциите, Бодьо/Глимт обърна Рома с 2:1 вкъщи в Норвегия. Лоренцо Пелегрини изведе „ вълците “ напред в резултата в края на първото полувреме след асистенция на Хенрик Мхитарян. След паузата обаче норвежците обърнаха съперника си след попаденията на Улрик Салтнес и Хюго Ветлесен, който се разписа минута преди края на постоянното време.

В останалите мачове, нищо не разделя Фейенорд – Славия Прага и Лестър – ПСВ Айндховен, които завършиха надлежно при равенства 3:3 и 0:0, а Марсилия се снабди с задатък преди реванша с ПАОК след домашен триумф с 2:1.

Всички резултати в Лига Европа:

Република България Лайпциг – Аталанта 1:1

Айнтрахт Франкфурт – Барселона 1:1

Брага – Рейнджърс 1:0

Уест Хем – Лион 1:1

Всички резултати в Лига на конференциите:

Фейенорд – Славия Прага 3:3

Бодьо/Глимт – Рома 2:1

Лестър – ПСВ Айндховен 0:0

Марсилия – ПАОК 2:1.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР