Автоспирката в Черноморец и туристическият информационен център към нея вече

...
Автоспирката в Черноморец и туристическият информационен център към нея вече
Коментари Харесай

Община Созопол успя: туристическият облик на Черноморец е преобразен и модернизиран

Автоспирката в Черноморец и туристическият информативен център към нея към този момент ще посрещат поданици и посетители в изцяло актуализирана и осъвременена база.

Днес беше публично прерязана лентата на близо 20 години упования обект. Той се осъществя със средства на Община Созопол и по думите на кмета Тихомир Янакиев, всяка стотинка за него е изразходвана по предопределение, защото това са парите на данъкоплатците и благодари напредседателя на локалния парламент - Георги Пинелов, на всички съветници за поддръжката за плана и на кмета на Черноморец, Георги Деспов.



" Първото, което вижда всеки посетител на града е емблематичната спирка на Черноморец. Тя е нашата визитка и за това беше извънредно значимо да наподобява по този начин добре, както сега и да е в улеснение на хората. Благодаря на кмета на Созопол, който пое този ангажимент още при започване на своя мандат и съумя да го извърши ", сподели кметът Деспов.



С молитва за мястото и всеки, който го посещава отец Стелиян отслужи водосвет, а лентата прерязаха кметът на община Созопол Тихомир Янакиев, ръководителят на Общинския съвет Георги Пинелов и кметът на Черноморец Росен Деспов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР