Авторски, оригинални, с личен разпознаваме почерк, много цветове и качествена

...
Авторски, оригинални, с личен разпознаваме почерк, много цветове и качествена
Коментари Харесай

Кожа + въображение = дамски чанти с уникален стил

Авторски, истински, с персонален разпознаваме почерк, доста цветове и качествена направа - това са чантите на Мая, познати като Maya Made It.

Музикант по специалност, Мая стартира да се занимава с шиене ей по този начин от любознание преди шест години, когато се ражда първото ѝ дете. Няма съответна концепция за своя " марка ", само че нещата някак се случват от единствено себе си.

Публикация, споделена от Maya made.it (@mayamade.it) на Юли 15, 2018 в 5:52 PDT

Преди две години се оформя и характерният за Мая почерк, а точно на продуктите от естествена кожа. Макар първоначално да опитва с разнообразни тъкани, последователно кожата се трансформира в нейния желан материал, " нейното си нещо ", което въодушевява бъдещите модели на чанти.

Публикация, споделена от Maya made.it (@mayamade.it) на Юни 13, 2018 в 6:09 PDT

Дизайните на чантите са разнородни и се появяват чисто механически по отношение на опциите на Мая и екипа ѝ и съгласно материалите и цветовете. Работата на Мая е обвързвана с доста игра на цветове, които съчетава и вплита в невъобразими комбинации.

Публикация, споделена от Maya made.it (@mayamade.it) на Апр 16, 2018 в 6:02 PDT

Времето за направа на една чанта като часове лишава сред един и четири часа, а от време на време и през целия ден. Макар за някои изработката да наподобява лесна, зад нея се крият разнообразни интервенции, сред които вадене на даден топ кожа, кроене, оформяне, подлепяне, тегел, топъл щемпел на лого или букви, монтаж на дръжки, финиширане на ръбчета, пакетиране и така нататък

Публикация, споделена от Maya made.it (@mayamade.it) на Май 29, 2018 в 8:34 PDT

Само можем да гадаем какво се случва в ателието им при поръчка на чанта от три, пет или осем цвята, само че точно цветните шарени чанти на Maya Made It са едни от най-интересните, харесвани и поръчвани от клиентите им.

Публикация, споделена от Maya made.it (@mayamade.it) на Май 14, 2018 в 12:35 PDT

Комплименти за положителната работа не липсват, както и шантави поръчки, които имат постоянно. Като една от последните по-странни такива е за портфейл, на който да написа Chanel. В доста случаи Мая и екипът ѝ отхвърлят да извършват поръчки, тъй като задачата им е не да копират модели от интернет и да вършат масовки, а да сътворят нещо с неповторим почерк.

Публикация, споделена от Maya made.it (@mayamade.it) на Май 8, 2018 в 7:24 PDT

Това е и нещото, което отличава Maya Made It, а точно истинският им авторски жанр, който доста хора разпознават по улиците.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР