е едно от многото, изправени пред ново дело във връзка

...
е едно от многото, изправени пред ново дело във връзка
Коментари Харесай

Алек Болдуин и други работници от Rust са засегнати от ново дело от семейството на Halyna Hutchins след заснемането

е едно от многото, изправени пред ново дело по отношение на съдбовната пукотевица през 2021 година на кинематографа Rust.

The 30 Рок стипца, оръжейник и други, участващи в производството на уестърн кино лентата, бяха обвинени в немарливост в цивилен иск, заведен от фамилията на Хътчинс в Ню Мексико на 5 юни.

В правосъдните документи, получени от E! Новини, майката на Хътчинс Олга Соловей, бащата Анатолий Андросович, сестрата Светлана Земко и ръководителят на сюжета на Rust Мейми Мичъл твърдят, че рисковите условия на снимачната площадка и неспазването на протокола са довели до изстрелване на револвер от ръката на Болдуин, което е довело до гибелта на Хътчинс.

„ Ответникът Болдуин избра да играе съветска рулетка със зареден револвер, без да го ревизира и без да накара оръжейника да го направи “, се споделя в правосъдния иск. „ Неговото държание и това на продуцентите на Rust са умишлени и/или небрежни дейности и/или бездействия, без никакво правдивост или опрощение и с цялостно неуважение на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР