Авторитетната в миналото медия, която изповядваше мотото "телевизията на всички

...
Авторитетната в миналото медия, която изповядваше мотото "телевизията на всички
Коментари Харесай

Безплатна ли е кампанията на bTV за кандидат-кмета на "Агнешките главички"?

Авторитетната в предишното медия, която изповядваше мотото "телевизията на всички гледни точки ", през днешния ден се е трансформирала във фуния, от която блеят подправено "Агнешките главички ".

Неформалният водач на кръга Иван Костов, шефът на политическата му полиция по времето на премиерския му мандат Атанас Атанасов и провалилия се като министър на правораздаването Христо Иванов съвсем не излизат от постройката до дребното НДК, в която се обитава bTV.

От няколко месеца Костов и Атанасов наподобява са употребявали цялото си въздействие, с цел да пробутат на екран претендента за кмет от бутиковата им партийка.

И думите на Игнатов напират като водопад от bTV. Архитектът се е трансформирал в истински експерт по всичко, не се тормози да приказва по тематиката за пожарите в катедралата "Нотр Дам ", а по-късно да се придвижи на българска почва и да "бляботи " за графитите по Паметнита на руската войска.

Опиянен от ефирната популярност на Игнатов му се привижда и кметския стол в София, а с цел да го завоюва ръси купешки изрази като "стратегия " и "екип ".

Реалната работа на терен не е толкоз лесна като да се излежаваш в студията на bTV. Да си измежду хората в най-големия град и да решаваш действителните им проблеми не е като да се облягаш в меките кожени кресла на медията.

Игнатов, обаче надали си дава сметка, че борбата му за София е обречена в случай, че зад тила му надничат сенките на Костов и Атанасов - двама от политиците с най-нисък рейтинг в страната.

Що се отнася до bTV, то тя от дълго време към този момент се е трансформирала в обслужващ личен състав на няколко злополучни фигури.

Това е и повода феновете да изберат за свое първо желание Нова телевизия.






Игнатов едвам съумява да смени ризите си, с цел да заеме мястото си в ефира на bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР