Авторът на статията, посетил за Великден светите места в Йерусалим,

...
Авторът на статията, посетил за Великден светите места в Йерусалим,
Коментари Харесай

Дойдоха „тъмните векове“: западната цивилизация се самоизяжда 

Авторът на публикацията, посетил за Великден светите места в Йерусалим, бил сюрпризиран от личните си усеща: какъв брой е хубаво да си измежду естествени хора (евреи, палестинци и доста други), които слушат с смут и неразбиране разказите му за безумието, която се случва в Съединените щати.

Макар че освен там. Подобна е обстановката и в други западни страни. В Йерусалим създателят на публикацията се е срещнал с английско семейство, което разискало с него една закъсняла концепция: по какъв начин да се измъкнат от Обединеното кралство, където животът е станал нетърпим. Трима членове на фамилията (включително синът - студент) като цяло са взели решението, остават детайлностите: къде и по кое време.

Този създател е американският набожен мъдрец Род Драйер и той също даде ясна формулировка на протичащото се: Америка и Западът освен се гмуркат в самите „ тъмни епохи “, само че и носят мрак на всички места, където са подготвени да го одобряват. Буквално на британски (и на руски) има добър термин: епохата на Просвещението (Enlightenment) - от думата " светлина ". Вместо това Драйер вмъква корена " мрачевина " и резултатът е Endarkening. Ерата на анти-просвещението, нахлуване в тъмното /мрака/.

Така се случи, че две изявления за това по какъв начин тези хора се потапят в „ тъмните епохи “ се събраха в осведомителното пространство. В едната – на самия Драйер в The American Conservative, - в действителност става дума за неистовата трансджендеризация на по-младото потомство. И втората – в American Thinker – за заплахите от млякото. Може би някой си спомня обявата, в която се споделя следното:

„ През последните няколко години ужасиите ескалираха главно във връзка с здравето, защото, както се оказа, това има мощен резултат върху мнозина: от ковид до вредата от доматите или млякото (да, има такива „ научни изследвания " ). " Така че напълно инцидентно тази - млечната - тематика се появи на правилото " това ще хване дикиш "

Но първо за трансджендърите. Какво друго би могло да има тук? Драйер изследва образователните стратегии, даже не в учебно заведение, а на стадий „ подготовка за детска градина “. Включва проучване на „ Флага на дъгата “, като в същото време се изяснява на децата неговия смисъл, както и че всеки цвят има свое лично значение. След това те би трябвало сами да си създадат такова знаме и гордо да го окачат в своята стая, с цел да „ пречупят джендърната бинарност, наложена от белите колонизатори “.

Е, още в детската градина стартират да им изясняват, че едни се усещат като момчета, други като девойки, трети усещат нещо друго – и е време всички да се замислят от какъв пол са.

И в случай че беше единствено едното учебно заведение. Драйер напомня, че транссексуалната фикс идея се е трансформирала в публична политика на демократите и тяхната администрация, подкрепена от здравната просвета. Например Американската академия по педиатрия преди малко „ почисти “ група експерти от редиците си, които са „ скептични “ по този въпрос.

Те бяха възпрепятствани да приказват на годишната конференция и като цяло станаха жертви на „ културата на анулацията “. Имаме работа с „ общество в безпорядък и честен крах “, споделя създателят (въпреки че по този начин или другояче всичко е ясно).

А в този момент за млякото. Ето един специфичен случай. Човек с доста препратки към научни и псевдонаучни изявления ни споделя нещо сходно: бюрократите приписват взривния скок в младежката престъпност с разпространяването на опиатите, „ инфлацията на Путин “, неналичието на обучение, дискриминирането, непоносимите студентски задължения, само че може да има и други пояснения. Научно и рецензирано изследване от 1979 година ни дава ясни индикации, че пиенето на мляко е обвързвано с поведенчески отклонения при хроничните малолетни нарушители. Настоящият растеж на убийствата и беззаконието може да се дължи на неприятното фамилно образование... и на потреблението на млечни артикули.

Многобройни медицински изследвания свързват незаконното държание, присъединяване в банди, фамилната дисфункция, юношеската меланхолия и затлъстяването и чревните разстройства със характерни дизахариди и галактоза (които се намират единствено в млякото).

Но управляващите знаят от десетилетия, напомня създателят, че сърдечните болести, ракът и инсултите остават главните убийци в Америка и също са свързани с млякото, само че все пак управляващите не изискват от производителите най-малко да слагат предупредителни етикети върху опаковките.

В един миг започваш да разбираш: тук нещо не е наред, всичко това прекомерно припомня за подигравка на общоприетите текстове на борците против тютюнопушенето. Накрая стигате до фразата: „ Към нито една крава не е било проявено пренебрежение “ - и въздишате с облекчение. А семейството на създателя очевидно е подигравка - Laudermilk, от думата " мляко ". Е, тогава всичко е ясно и всичко е наред. Той се майтапи.

Но тогава стартирате да проверявате безусловно десетките препратки към „ проучвания “ по тематиката за ужасната щета на млякото, вмъкнати в публикацията му, и установявате, че създателят може и да се майтапи, само че в действителност има такива изявления. Връзките са действителни. Те в действителност се борят с млякото, тъкмо като и с децата. Или с колите (сериозно желаят да ги забранят), или десетки други " нездравословни неща ".

В кой свят живеят тези хора от цивилизация, която се самоизяжда? Как бихте могли да стигнете до такава обстановка, че би трябвало да летите през океана до Йерусалим, с цел да поддържате връзка с естествени хора и да си поемете мирис?

Като най-малко от всичко това разбираме най-малко за какво западняците са склонни да имат вяра на тяхната (украинска) агитация, която показва картината на спора тъкмо противоположна на действителността: тъй като живеят в тъмна ера, когато главите им са бомбардирани всеки ден с клинични нелепости от концепцията, че момчета и девойки не съществуват, до вредата от млякото.

И още: въпреки всичко нещо в цялото това бълнуване е правилно. Както неистовата трансджендеризация на децата, по този начин и повишаването на младежката престъпност, дружно с депресията и други ужасии.

Превод: Европейски Съюз

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР