Авторът на съдържание, прекрасната Изабел Овчарова-Изи е победител в категория

...
Авторът на съдържание, прекрасната Изабел Овчарова-Изи е победител в категория
Коментари Харесай

ТОП-ИНФЛУЕНСЪРЪТ И ПИСАТЕЛ ИЗАБЕЛ ОВЧАРОВА-ИЗИ Е НОМИНИРАНА ЗА НАГРАДАТА ЗА ПОЛЕТ В ИЗКУСТВОТО „СТОЯН КАМБАРЕВ“ 2024

Авторът на наличие, прелестната Изабел Овчарова-Изи е победител в категория „ Литература “ тази година на Фондация „ Стоян Камбарев “. Това автоматизирано я прави номинирана за най-чакания и първокласен приз за млади създатели в България - Наградата за Полет в Изкуството, носеща името на паметния сценичен режисьор Стоян Камбарев.

Изабел Овчарова е родена в Шумен. Тренирала е плуване 8 години и е отличена с десетки медали и грамоти от надпревари. Занимавала се е също с волейбол, съвременен балет, хип-хоп. През 2017 започва своя YouTube поредност, където разгласява най-различни видеа - скечове, опити, готварски видеа, колаборации с други влогъри, персонални истории и къси филмчета с послания. Първият канал събра 100,000 почитатели за по-малко от година, което предизвика Изи да сътвори и втория си канал за дневни влогове. Вече седем години развива всичките си обществени мрежи интензивно, които имат впечатляващите близо милион почитатели и гледания.

За нежните си 23 години Изабел Овчарова е издала 6 книги, „ Слънчеви лъчи в мрака “, „ Винаги има и още “, „ Розов изгрев след дъждовна нощ “, „ Прочети, когато... “, „ Причината “. Всяка от тях е заемала първо място в българските ранглисти за тийн литература. През 2019 година е наградена с “Детската Литературна Вазова премия ” за дебютната й книга “Щастливей ”.

През 2019 година Изабел основава благотворителна акция izi2give, дружно с influencer.bg, в която събират облекла от цяла България и ги подаряват на фамилии в потребност, а две години по-късно основава авторски подкаст, като всеки един епизод е заема първо място в българските ранглисти. Същата година в предаването на Българска национална телевизия “Любимците на България ” Изи печели в категория “инфлуенсъри ”. В края на 2023г. стартира организирането на  “Открий другари с картите на Изи ”, в което дружно с Level Up оферират 60 свободни места в залата им за игри на всеки, който желае. Идеята е да откъснат младежите от телефоните и да им предложат приятелско пространство, в което могат да се срещнат с нови хора благодарение на картите за игра “Попитай и отговори ”.

„ Мисията ми като актьор е да бъда достоверна и вярна на себе си. Когато желанието е цялостно с обич, творчеството доближава до верните хора, в верния миг и ги допира и трансформира по верния метод. Да създавам и най-много да пиша е желанието ми да бъда потребна или най-малко да подаря страст на индивида, който “оценява ” изкуството ми. “- споделя Изи, която сега е участник в звездния тим на Hell’s Kitchen България и разкрива следващия си гений на кулинар.

Ето и останалите четирима спечелили в другите области на изкуството през 2024 година, номинирани за Наградата за Полет в Изкуството. Тези изумителни актьори са нашето бъдеще: авангардния художник и дизайнер Невелин Иванов – Нево, младата вяра на българското кино актрисата Маргарита Стойкова, изумителният музикант Лъчезар Кацарски и фантастичния занаятчия на магията Старбой Айвън.

Пет номинации, един притежател на мечтаната премия! Големият победител ще грабне знаковата бронзова статуетка на художника Кольо Карамфилов и сериозна парична награда, която ще обявим в деня на Церемонията. Най-важното е, че освен той, само че и останалите четирима ще получат сериозна поддръжка за реализирането на съответни техни арт-проекти и ще станат част от фамилията на Фондация „ Стоян Камбарев “, която дава криле и сбъдва  фантазиите на младите и надарените.

Кой ще завоюва Наградата за Полет в Изкуството, дефинира жури, в което влизат членовете на Фондацията отпред с Председателя на УС актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева.

Церемонията за връчване на Годишните Награди на Фондация „ Стоян Камбарев ” ще се състои на 23-и април в JOY Station. Именно тогава онлайн публиката за шести път ще избере и носителя на НАГРАДА ЗА КИНО 355 -иновативното кино надпревари, което се организира с поддръжката на Националния Филмов Център. Водещ на Галата ще бъде още веднъж огромния другар на Фондацията Ники Кънчев, а публиката ще се наслаждения на класно шоу - кино, музика и незабравими страсти!

XV Официална Церемония за връчване на Наградите на Фондация " Стоян Камбарев ” се реализира с институционалната поддръжка на Министерството на Културата и Столична Община, формалното партньорство на УниКредит Булбанк, ABILICO, Разсадник НАНОВСКИ и Бон Марин и с поддръжката на IDEAcomm и Технополис. Продуцент е NOVA film - компанията на Деси Тенекеджиева.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР