Авторът и журналист Та-Нехиси Коутс се обединява с две организации

...
Авторът и журналист Та-Нехиси Коутс се обединява с две организации
Коментари Харесай

Та-Нехиси Коутс оглавява нов фонд за борба със сексуалното насилие

Авторът и публицист Та-Нехиси Коутс се сплотява с две организации с нестопанска цел, с цел да започва нов фонд, който ще дава награди на първенци за предварителна защита на половото принуждение и който ще поддържа образованието и лечебни стратегии, най-вече за чернокожи дами и девойки, с проекти за набиране на 10 милиона $ през идващите две години.

Първата дотация на Courage Fund идва от фондация Ford, която разгласи подаяние от 1 милион $ на 13 декември Коутс, дружно с артиста Джон Леджънд и баскетболиста на Сакраменто Кингс Харисън Барнс, също дадоха обещание да дадат своя принос във фонда. A Long Walk Home и A Call to Men, национални организации, фокусирани върху предварителната защита на половото принуждение и образованието в продължение на две десетилетия, ще управляват напъните.

Коутс, който ще служи като консултант на фонда, сподели, че беше въодушевен да го сътвори, откакто видя дами да излизат, с цел да свидетелстват за полово принуждение по време на процеса против певицата Р. Кели през 2021 година К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР