Автомобилното състезание Писта Бургас 2021 ще се проведе този уикенд.

...
Автомобилното състезание Писта Бургас 2021 ще се проведе този уикенд.
Коментари Харесай

"Писта Бургас 2021" събира над 50 пилоти

Автомобилното съревнование " Писта Бургас 2021 " ще се организира този уикенд. Престижната конкуренция е първи кръг от Държавния шампионат, като през днешния ден са квалификациите, а на следващия ден е формалният старт.

Заради проявата затворен за придвижване ще е обходният път на Бургас. Въвеждат се различен маршрут.

56 пилоти  от 15 клуба от цялата страна са дали поръчка за присъединяване в влиятелното съревнование, заяви Радко Петров, изпълнителен шеф на авто клуб " Вромос ", един от уредниците на събитието.

" Очакваме много водачи на 8 и 9 май на пътния възел, на който последните пет години се организира към този момент това съревнование. Трасето няма смяна, както беше в предните издания на писта " Бургас ". Съвсем леки промени ще има може би само единствено в разпределението на бокса. Зоните за аудитория остават същите ".

По време на надпреварата ще бъде въведена организация на придвижването в региона на пистата. Околовръстният път на Бургас - улица край " Езерна " ще бъде затворена за коли от 10 часа през днешния ден до 16 часа на 9 май. Обходният маршрут е улица " Одрин ", кръстовище Трапезица, бул. " Тодор Александров ". В периферията са планувани места за краткотраен паркинг.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР